Hem » Nyheter » Final i utmaningen och familjedag 9 mars

Final i utmaningen och familjedag 9 mars

Nu är det äntligen dags för final i Vinterutmaningen!

Den genomförs tillsammans med familjedagen som Klingstagården arrangerar på Klingstatjärn den 9 mars. Kampen om den åtråvärda titeln som årets skidåkarby ska slutföras. Vilken by i Klingstabygden får ha skylten hos sig kommande år?

Mellan kl 11:30-13:30 dubbleras alla poäng som man samlar. Under den här tiden är det drop in och drop out när du vill! Logga dina åkta kilometrar som vanligt via webbappen, så räknas de om utifrån ålder så att det blir rätt poäng i summeringen!

Förutom vandringspriset så får alla ungdomar och barn medalj. Priser lottas också ut bland de deltagare som samlat minst 10 poäng.

Läs mer om tävlingen och se ställningen mellan byarna

På familjedagan arrangeras fisketävling av Klingstagården. Läs mer på hemsidan www.klingstagarden.se

Vi ses på lördag!