Bli medlem!

Du blir medlem genom att registrera dina uppgifter. Är ni flera i en familj så registrera varje familjemedlem med samma e-postadress.

1. Registera

Tryck på knappen och använd formuläret. Om du registrerar familj – kom ihåg att registrera alla familjemedlemmar inte bara dig själv. Vi kan lättare beviljas stöd och bidrag om vi kan ange antal medlemmar och andel barn/ungdom.

2. Betala

Du sätter in medlemsavgiften på bankgiro 503-1604 eller swisha till nummer 123 525 20 93. Märk betalningen med din (eller familjens) e-postadress som du använda för att registrera medlemskapet.

Medlemsavgifter

Medlemsavgiften för 2020 är:
  • 100 kr för vuxen (från och med 17 år)
  • 50 kr för barn (till och med 16 år)
  • 250 kr för familj. Max 2 vuxna (från och med 17 år) och fritt antal barn (till och med 16 år).

Förnya ditt medlemskap

Du som redan är medlem förnyar ditt medlemskap genom att sätta in medlemsavgiften på bankgiro 503-1604 eller swisha till nummer 123 525 20 93. Märk betalningen med din (eller familjens) registrerade e-postadress.

Kontakta oss

Har du frågor eler vill avsluta ditt medlemskap kontakta oss på info@klingstabygdensif.se