Hem » Nyheter » Avslutning av Vinterutmaningen 18/3

Avslutning av Vinterutmaningen 18/3

Nu är det dags för avslutning i Vinterutmaningen

I samband med familjedagen på Klingstatjärn den 18 mars, är det final. Vi dubblerar alla poäng som samlas under finalens två timmar, mellan 11.30-13.30. Drop-in och drop-out när du vill under den tiden. Vi ser till att fixa ett åkbart spår oavsett väder! 

Direkt efter summerar vi poängen och vet vilken by som är årets skidåkarby, och får överta vandringspriset. Nytt för året är att vi lottar ut priser till de som deltagit. 10 poäng motsvarar en lott, så alla som samlat minst 10 poäng är med i utlottningen, och du som åkt mycket har större chans att vinna. Vi delar ut max ett pris per person och det krävs att du är på plats vid prisutdelningen för att ta del av priserna.