Hem » Nyheter » Slutvecka för Vinterutmaningen

Slutvecka för Vinterutmaningen

Sportlovsveckan, vecka 10, blir slutvecka för Vinterutmaningen.

Klockan 15.00 söndag 14 mars stänger registrering av poäng och strax därefter har vi ett resultat!

Under hela avslutningshelgen dubbleras alla poäng. Det gör den som rapporterar själv. Så har du som vuxen åkt 10 km så rapporterar du 20 poäng.

Förutom huvudpriset till bästa by, så delar vi ut pris till den som samlat flest poäng, samt till var och en av de ungdomar som rapporterat flest tillfällen, i de tre åldersgrupperna 0-8 år, 9-12 år och 13-16 år. I år får alla ett presentkort på höghöjdsbanorna på Södra berget.

Som vanligt är kampen hård. Denna gång står det framförallt mellan Allsta och Klingsta, men Tunbyn har också chans att ta hem segern. Övriga byar behöver lägga in en riktig racerväxel för att blanda sig i segerstriden.

Skridskoisen är nu åter åkbar, men var försiktig vid Klingstabäckens inlopp, där isen påverkas av det ökade inflödet efter senaste veckans värme. Vi hoppas kunna få till åkbara skidspår på ängarna, däremot behövs mer snö för att kunna spåra på Klingstatjärn.