Hem » Nyheter » Vinterutmaningen startar

Vinterutmaningen startar

Nu startar vinterns utmaning mellan byarna i Klingstabygden.

Tack vare stort ideellt engagemang från några personer kan vi i år lägga till skridskor till Vinterutmaningen. De har sett till att det skapats en isbana på 3 km på Klingstatjärns is trots det kraftiga snöfallet under veckan.

Skidspår finns på Allsta ängar än så länge. Det är tyvärr för mycket vatten mellan snön och isen för att kunna spåra på tjärn. Men vi hoppas kunna utöka med fler spår inom kort. Håll utkik på Facebook eller skidspar.se.

Som vanligt tävlar byarna mot varandra och man samlar poäng genom att åka skidor eller skridskor. Vuxna får en poäng per kilometer medan barn får mer.

Reglerna finns beskrivna på Vintersidan. Där fyller du också i formuläret för att rapportera dina poäng.