Hem » Nyheter » Avslutning av sommarutmaningen söndag 27 september

Avslutning av sommarutmaningen söndag 27 september

På söndag avslutas utmaningen. Det innebär dubbla poäng för alla under hela söndagen. Du registrerar som vanligt, men multiplicerar din summa med 2 innan du skriver in den i formuläret. En vuxen som har sprungit 10 kilometer registrerar alltså 20 poäng.

Men det gäller att registrera före 16.00. Efter det är formuläret stängt och tävlingen avgjord. Under kvällen presenteras vinnarna för såväl lagtävling som den ungdom som samlat flest poäng och den vuxen som registrerat flest tillfällen.

För att göra det ännu mer spännande så har vi plockat bort diagrammet och publicerar det först efter tävlingen är avslutad. Här ovan syns aktuell ställning ikväll fredag 25 september. kl 21.15

Så nu gäller det att gå man ur huse för att bärga segern till din by!