Hem » Nyheter » Sommarutmaningen avslutas 27 september

Sommarutmaningen avslutas 27 september

Spårmarkering

Den 27 september klockan 16.00 avslutas sommarens Utmaning.

Striden tätnar såväl i toppen som längre ner i resultatlstan. Just nu har Allsta ledningen före Klingsta och Tunbyn. Om fjärdeplatsen kämpar Berge och Östtjärn.

Alla poäng som samlas under den sista dagen får dubbleras. Det gör var och en när man registrerar. Registreringen stänger klockan 16.00 och segraren kommer publiceras omgående efter det. För att göra det lite mer spännande kommer vi att plocka bort diagrammet på kvällen fredagen den 29 september.

Prisutdelning kommer ske under söndagskvällen. Priset för bästa by delas ut till en representant för byn som vi kontakter. Priser kommer även delas ut till det barn som samlat flest poäng samt den vuxen som registrerat flest rundor.

Så än finns mycket tid att fajtas om placeringarna i årets Sommarutmaning.