Vem får registrera kilometer i Utmaningen?

skickad 2 feb. 2014 03:13 av Anders Erlandsson   [ uppdaterad 19 feb. 2014 23:21 ]
Vi har fått frågor om vem som får registrera kilometer i Utmaningen och om man måste bo i byn som man registrerar för. Därför kommer här en kort beskrivning av tanken med Utmaningen och föreningen.

Föreningen har som mål att verka för idrotts- och friluftsverksamhet för byarna runt Klingstatjärn, dvs Klingstabygden och våra aktiviteter är så klart främst riktade till medlemmarna, men självklart är alla välkomna att nyttja våra skidspår

Utmaningen är tänkt som en morot att locka till skidåkning, och ett sätt att få fler att uppleva skidåkningens glädje, men också ett sätt för oss som sköter spåren att se hur väl användna de är, vilket är bra att ha som underlag vid eventuella bidragsansökningar.

Med det som bakgrund är det upp till var och en att bestämma om de vill registrera sina kilometer i Utmaningen.