Välkommen på årsmöte 19/2 kl 19.00 i Klingstagården

skickad 23 jan. 2014 00:35 av Anders Erlandsson

Onsdag den 19 februari kl 19.00 hålls det första ordinarie årsmötet för Klingstabygdens Idrottsförening. Mötet hålls i Klingstagården.

Styrelsen vill på detta sätt kalla alla medlemmar till årsmötet!

Vi tror att det finns fler än oss i nuvarande styrelse som gärna engagerar sig för idrotts- och friluftsverksamhet i Klingstabygden, och hoppas därför på stor uppslutning till mötet. Vi är i behov av suppleanter till styrelsen. Förslag på styrelseledamöter och suppleanter skickar du till någon i styrelsen, gärna en vecka före mötet.

Har du redan nu något som du vill föreslå som en motion, så önskar vi att du skickar in den en vecka före mötet.

Har du idéer eller förslag till verksamhet är du väldigt välkommen att kontakta oss, eller ta med dig dem för diskussion på årsmötet.

För mer information om vad som kommer att behandlas på årsmötet, se föreslagen dagordning och budget. Som underlag kan det även vara bra att läsa föreningens stadgar.

Välkomna önskar styrelsen!

Anders Erlandsson, Ordf, anderserla@hotmail.com, 0733-980370