Engagerade medlemmar fulla med idéer på årsmötet

skickad 19 feb. 2014 23:22 av Anders Erlandsson   [ uppdaterad 21 feb. 2014 00:07 ]

Onsdag den 19 februari hölls det första ordinarie årsmötet för Klingstabygdens Idrottsförening. En sjundedel av alla medlemmar var på plats för att forma föreningens verksamhet, och många var både idéerika och engagerade.

Styrelsens förslag på ledamöter till kommande år bifölls utan några ändringar. Kommande års styrelse: Anders Erlandsson, Ordf, anderserla@hotmail.com, 073-398 03 70
Håkan Stolt, Kassör, hakan.stolt@gmail.com, 070-300 20 54
Jenny Erlandsson, Sekr, jennyerla@hotmail.com, 070-203 44 55
Marie Hallén, Suppl, mariehallen@gmail.com, 070-246 99 03

Under mötet diskuterades kommande verksamhet och budget. Vi enades om att fortsätta arbeta med skötsel och utveckling av skidspåren, men nya idéer väcktes också om att förbättra de stigar som finns i närområdet och märka upp vissa rundor. Vi diskuterade även en sommarutmaning och eventuellt motionslopp löpning. Ett par grupper kommer att arbeta vidare med de frågorna under året.

Vill du vara med och hjälpa till med arbetet, eller har andra idrotts- eller friluftsidéer som du vill förverkliga så hör gärna av dig till någon av oss i styrelsen!

Vi ses i Klingstabygden!