Bli medlem i nybildade Klingstabygdens idrottsförening!

skickad 5 nov. 2013 12:43 av Anders Erlandsson   [ uppdaterad 5 nov. 2013 15:20 av Håkan Stolt ]

Den 15 september bildades en ny förening i Klingstabygden. Föreningens syfte är att verka för idrotts- och friluftsverksamhet i byarna runt Klingstatjärn.

Vad kommer föreningen att syssla med?
Vad föreningen ska syssla med är fortfarande på idéstadiet, men en sak som beslutats är att underhålla skidspåren på ängarna. Det finns även idéer om att försöka underlätta för det nära friluftslivet genom underhåll av vandringsstigar, vandringsleder, löpleder och skidleder. Gymnastik och styrketräning för såväl barn som vuxna är en annan idé. Motionsarrangemang som skidutmaningen som arrangerades förra vintern eller kanske ett löplopp runt tjärn är andra aktiviteter som föreningen kanske kommer att arbeta för.  Alla aktiviteter kommer främst att rikta sig till oss som bor i byarna runt Klingstatjärn, det vill säga Klingstabygden.

Vad händer framöver?
Idéerna är många och vi tror det finns fler som har liknande tankar och kanske har lust att förverkliga dem genom att samarbeta i en förening. Föreningens interrimsstyrelse består av Anders och Jenny Erlandsson, samt Håkan Stolt. Vi planerar ett första årsmöte i början av nästa år och hoppas att vi redan då har ett stort antal medlemmar och kanske ytterligare några personer som är sugna på att engagera sig i föreningen.

Bli medlem
Medlem blir du enklast genom att besöka föreningens hemsida och fylla i medlemsformuläret, samt betala in medlemsavgiften,  som är 100:- för vuxna (17 år och äldre), samt 50:- för barn (upp till 16 år)

Var med och påverka
Vill du vara med och arbeta för idrotts- och friluftslivet i Klingstabygden, så hör gärna av dig till föreningens ordförande Anders Erlandsson