Löpträning

Klingstabygdens IF ordnar löpträning på måndagar kl 18-19 under barmarkssäsongen, vid Viforsplan.
Vem Alla. Du kan vara med oberoende om du vanligtvis brukar ta motionspromenader eller om du redan är en rutinerad löpare. Gemensamt bör dock vara att du har som ambition att förbättra din styrka och uthållighet.
Hur Träningstillfällena läggs i huvudsak upp som intervallträning, ibland i kombination med styrkeövningar. Detta gör att vi kan hålla ihop gruppen och alla kan få ett givande träningspass, oberoende av tidigare träningsbakgrund. Medtag klocka samt liggunderlag/jacka el.dyl. att ligga på vid styrkeövningar.
När Måndagar kl 18,00-19,00. Löpträningen tar nu vinteruppehåll, men återkommer till våren.
Var Samling på parkeringen vid Viforsplan, dvs vid fotbollsplanen på Krokforsvägen.
Anmälan Ingen föranmälan krävs. Det är bara att dyka upp vid samlingen. Inget tvång att komma på samtliga tillfällen, utan det går bra att komma de gånger som passar.
Kostnad Ingen speciell kostnad. Däremot ser vi gärna att du som deltar blir medlem i Klingstabygdens Idrottsförening om du inte redan är det.
Info Vid frågor kontakta Jenny Erlandsson, tel 070-203 44 55